Krokar

Kings Meadow erbjuder krokar från några av branschens bästa tillverkare.

Maruto; Sedan 1892 har Maruto Hooks tradition för att producera ett brett utbud av krokar med högsta kvalitet för färskt- och saltvattenfiske. Innovationer har gett några av de viktigaste framstegen inom krokteknik och tillverkningsprocesser. Du kan räkna med Maruto högkvalitativa krokar - betrodda av fiskare världen över i mer än 120 år.

Gamakatsu-företaget, i samarbete med materialtillverkare, utvecklade ett material som kallas högkolstål speciellt för tillverkning av fiskhakar. Detta material innehåller inte bara en högre andel kol, men har också mycket få föroreningar. Som ett resultat har Gamakatsu fått Anglers förtroende över hela världen. Livet på en fiskkrok mäts av punktens skärpa, hårdhet och viskositet. Att använda material av låg kvalitet resulterar i punkter som är svaga och inte riktigt skarpa. För att kunna använda högkolstål utvecklade Gamakatsu® en unik elektronisk tempereringsprocess som gör att krokarna kan tempereras i ett stabilt skick. Som ett resultat kan Gamakatsu® tillverka konsekvent högkvalitativa, extremt skarpa krokar i stora mängder. Denna innovation har tjänat Gamakatsu® till den största marknadsandelen i Japan. 

Enklaste sättet att köpa från Kings Meadow är via webshopen och/eller mail. Du bekräftar enklast din beställning genom betalning till bankgiro 151-4678 eller via Swish 123 158 59 91. Kings Meadow tillämpar 5 dagars betalningstid efter beställning. På så sätt kan du även betala via överföring från ditt bankkonto. Kvitto på beställningen skickas med e-post och kopia med leveransen.

Vid eventuella frågor kontakta Kings Meadow Fly Rod via mail.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Krok - Maruto Bass Bug poppers, simp-räk storlek 8/25 st

Maruto Bass Bug poppers, simp-räk finns i storlek 4 - 8. Maruto Hooks - japansk kvalitetskrok med stor bredd av olika kroktyper för tonfiske, hajfiske, laxfiske karpfiske och många specialkrokar. Världskänd för bland annat sina hullinglösa krokar, trekrokar och Steelheadskrokar. Med supertunt material skapas en av marknadens skarpaste krokar.
70,00 kr

Krok - Maruto Carp för tubflugor enkelkrok storlek 4 med 10 st/ask

Maruto Carp för tubflugor enkelkrok finns i storlek 1 - 8. Maruto Hooks - japansk kvalitetskrok med stor bredd av olika kroktyper för tonfiske, hajfiske, laxfiske karpfiske och många specialkrokar. Världskänd för bland annat sina hullinglösa krokar, trekrokar och Steelheadskrokar. Med supertunt material skapas en av marknadens skarpaste krokar.
59,00 kr

Krok - Maruto Carp för tubflugor enkelkrok storlek 5 med 10 st/ask

Maruto Carp för tubflugor enkelkrok finns i storlek 1 - 8. Maruto Hooks - japansk kvalitetskrok med stor bredd av olika kroktyper för tonfiske, hajfiske, laxfiske karpfiske och många specialkrokar. Världskänd för bland annat sina hullinglösa krokar, trekrokar och Steelheadskrokar. Med supertunt material skapas en av marknadens skarpaste krokar.
59,00 kr

Krok - Maruto Caddis Pupa med hulling storlek 10/25 st

Maruto Caddis Pupa med hulling finns i storlek 6 - 16. Maruto Hooks - japansk kvalitetskrok med stor bredd av olika kroktyper för tonfiske, hajfiske, laxfiske karpfiske och många specialkrokar. Världskänd för bland annat sina hullinglösa krokar, trekrokar och Steelheadskrokar. Med supertunt material skapas en av marknadens skarpaste krokar.
65,00 kr

Krok - Maruto Jiggkrok 180 storlek 1 med 10 st/ask

Maruto Jigkrok 180 finns i storlek 1 och 1/0. Maruto Hooks - japansk kvalitetskrok med stor bredd av olika kroktyper för tonfiske, hajfiske, laxfiske karpfiske och många specialkrokar. Världskänd för bland annat sina hullinglösa krokar, trekrokar och Steelheadskrokar. Med supertunt material skapas en av marknadens skarpaste krokar.
60,00 kr